Αλλάζει δίδυμο ο Γιοβάνοβιτς (;)

    Στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε το περσινό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να συμβεί και κόντρα στην Μπράγκα.

    Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αγωνίζεται συνεχώς στα καλοκαιρινά προκριματικά που έχει κληθεί να δώσει ο Παναθηναϊκός στο Champions League.

    ΟΑΚΑ: Πανικός με τα εισιτήρια – Πόσα απέμειναν

    Η συνεργασία των δύο στόπερ προσέφερε ασφάλεια στο «τριφύλλι» στο ματς με τον Βόλο και ο Γιοβάνοβιτς έδωσε ολόκληρο το 90λεπτο στον Ολλανδό στόπερ, έτσι ώστε να βρει ρυθμό, ενώ αντικατέστησε τον Μάγκνουσον στο ημίχρονο για να ξεκουραστεί.

    Η προηγούμενη σελίδα του Prasinoforos.gr στο Facebook έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης από χάκερ. ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

    Οι κινήσεις του Σέρβου τεχνικού έδειξαν πως σκέφτεται σοβαρά να τους ξεκινήσει μαζί και στη ρεβάνς των playoffs του Champions League κόντρα στην Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια