Αλλάζει κάθε μέρα το μπάτζετ στα χέρια του Ρόκα

  Κάθε μέρα τροποποιείται το διαθέσιμο μπάτζετ στα χέρια του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα.

  Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πολιτική λιτότητας που συνεπάγεται πως τα έξοδα είναι πάντα όσα τα έσοδα, ίσως και λίγο λιγότερα έτσι ώστε να μειωθούν τα χρέη. Αυτό σημαίνει πως το μπάτζετ επηρεάζεται πρακτικά όχι από τα χρήματα που θα βάλει ο μεγαλομέτοχος αλλά από τις χορηγικές συμφωνίες, το τηλεοπτικό συμβόλαιο κτλ.

  Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, το μπάτζετ στα χέρια του Τσάβι Ρόκα ενόψει της νέας σεζόν, αλλάζει μέρα με την ημέρα και αυτό διότι αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα από τις επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού.

  Διαφορετικό θα είναι δηλαδή το μπάτζετ αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα που θα σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια επιπλέον έσοδα αλλά και αν η επόμενη σεζόν αρχίσει με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών που θα σημάνει νέες απώλειες.

  Πηγή: sdna.gr

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.