Αλλάζουν οι ακαδημίες

Αποφασισμένος για μεγάλες αλλαγές στης ακαδημίες του Παναθηναϊκού, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος με τους Αντρέα Στραματσόνι και Δημήτρη Σαραβάκο να είναι οι άμεσοι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τη «Livesport», ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ δεν είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό, με τη βοήθεια του Αντρέα Στραματσόνι (που θεωρείται από τους κορυφαίους στο κομμάτι των ακαδημιών στην Ιταλία) αλλά και του Δημήτρη Σαραβάκου ως επικεφαλής των ακαδημιών (που θέλει να αποστασιοποιηθεί από την πρώτη ομάδα ενώ θα είναι πρότυπο για τα παιδιά του Παναθηναϊκού), ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάει σε μεγάλες αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία των ακαδημιών για να μπορέσουν όλο και περισσότεροι αθλητές να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στο μέλλον.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.