Αλλάζουν συμβόλαια Ιντερ-Βαγιαννίδης για «χρυσό» 4ετές deal!

Η «σφήνα» της Λυών και η τηλεδιάσκεψη με τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, δεν άλλαξε την απόφαση του Γιώργου Βαγιαννίδη που αποφάσισε οριστικά να συνεχίσει στους «νερατζούρι» για τέσσερα κι όχι για τρία χρόνια.

Στο στάδιο επικύρωσης της οριστικής προφορικής συμφωνίας ανάμεσα στον Γιώργο Βαγιαννίδη και την Ιντερ βρίσκεται η μετακίνηση του 18χρονου πλάγιου αμυντικού, καθώς ο τελευταίος αποφάσισε οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στους «νερατζούρι». 

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι την Τρίτη θα σταλούν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή τα επίσημα συμφωνητικά από τον ιταλικό σύλλογο προκειμένου να εξεταστούν από τους δικηγόρους και να επιστραφούν υπογεγραμμένα στην Ιντερ στο τέλος της εβδομάδας


Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση το κλείδωμα του «deal», ο Βαγιαννίδης δεν θα υπογράψει τριετές αλλά τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ιντερ, η οποία προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να τον «δέσει» για πέντε χρόνια! 

Το συμβόλαιο του Βαγιαννίδη προβλέπεται να είναι «χρυσό» καθώς στις ετήσιες απολαβές του (περί τις 300.000 ευρώ) εμπεριέχονται και μεγάλα μπόνους προσωπικών συμμετοχών και ομαδικών στόχων. 

Μία επιπλέον παράμετρος του σίριαλ του φετινού καλοκαιριού αφορά στη ομάδα που τέθηκε απέναντι στην Ιντερ ως αουτσάιντερ και πάλεψε να αποσπάσει την υπογραφή του. 

Αυτή ήταν η γαλλική Λυών, με τον ίδιο τον τεχνικό της διευθυντή -παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο- Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, να πιέζει για την απόκτησή του και να συνομιλεί με τον Βαγιαννίδη σε τηλεδιάσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα. 

Μετά το πέρας αυτής ωστόσο, ο ταλαντούχος πλάγιος αμυντικός έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα και αποφάσισε οριστικά «Ιντερ», με συνέπεια να έχει μπει στο διαδικαστικό πλέον σκέλος η υλοποίηση της μετακίνησής του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Πηγή: SDNA.gr