Αλλος… Εμμανουηλίδης αφότου ξεκίνησε έξτρα προπονήσεις!

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς άλλαξε το… τσιπάκι στον 19χρονο πλάγιο επιθετικό που ξεκίνησε να δουλεύει σε ενδυνάμωση και κλειστούς χώρους στην καραντίνα και οδεύει δυναμικά προς την επιστροφή του στο τριφύλλι.

Για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μπήκε σε ρυθμούς φουλ εκγύμνασης από πάσα άποψη και είναι πλέον πανέτοιμος για τη δυναμική επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά το πέρας της παρούσας σεζόν.  Ο 19χρονος πλάγιος επιθετικός αποτελεί κεφάλαιο για το «τριφύλλι» των επόμενων ετών και η συγκεκριμένη διαδικασία στην οποία αποφάσισε να εισέλθει μόνο όφελος μπορεί να έχει τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πράσινους. 

Για να αλλάξει το… τσιπάκι στον ταλαντούχο ακραίο χρειάστηκε να προκύψει ένας μικροτραυματισμός στους κοιλιακούς στη διάρκεια της σεζόν ενόσω το τάιμινγκ της καραντίνας αποδείχθηκε το ιδανικό. 

Η ενδυνάμωση στον κορμό του σώματός του προκειμένου να συρρικνώσει την πιθανότητα εμφάνισης νέους προβλήματος στο μέλλον, έγινε σε καθημερινή βάση με συνέπεια το κορμί του να είναι πλέον πιο «χτιστό» (αυξήθηκε σημαντικά η μυϊκότητα του) αλλά και πιο δυνατό από το πρόσφατο παρελθόν.
 

Ταυτόχρονα ο Εμμανουηλίδης δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και εξακολουθεί να δουλεύει καθημερινά σε θέματα τεχνικής με μπάλα και δη σε κλειστούς χώρους, έχοντας αναγνωρίσει ότι αυτό το σκέλος (από τη στιγμή που η ταχύτητα/εκρηκτικότητα και η ικανότητά του στο τρανζίσιον και τα τελειώματα αποτελούν τα ξεκάθαρα πλεονεκτήματά του) χρίζει βελτίωσης. 

Πηγή: SDNA.gr