Αλμέιδα: «Δεν τελειώνει την Κυριακή το πρωτάθλημα»

  Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο αναφέροντας πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τίποτα δε θα κριθεί στη μάχη του τίτλου.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στη κάμερα της Cosmote:

  Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: 

  «Σκέφτομαι πάρα πολλά πράγματα. Ταυτόχρονα, όμως, απολαμβάνω το να μπορώ να είμαι μέρος αυτού του παιχνιδιού. Αισθάνομαι πάρα πολύ δεμένος με την ομάδα που έχω επιλέξει. Και αυτό που επιθυμούμε όλοι, είναι να βγουν τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα σχεδιάζουμε».

  Για το γεγονός ότι έχει χαρακτηρίσει τα play-offs γιορτή, στην οποία όλοι ψάχνουν την «τούρτα» κι αν αυτή η «τούρτα» μπορεί να κρύβεται στη Λεωφόρο, με δεδομένο ότι αν προκύψει νικητής, θα αποκτήσει τρεις βαθμούς διαφορά και την ισοβαθμία με το μέρος του:

  «Πρώτα από όλα, απομένουν τέσσερα παιχνίδια. Όποιος σκέφτεται, ότι μπορεί να χορτάσει, τρώγοντας ένα κομμάτι αυτής της «τούρτας», τότε θα κάνει λάθος. Θα ήταν υποτιμητικό για τους άλλους προσκεκλημένους αυτής της γιορτής. Είναι αλήθεια, ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, και για εμάς αυτό ισχύει. Οπότε, είμαστε έτοιμοι για να είμαστε πρωταγωνιστές σε αυτό το παιχνίδι, για να βρεθούμε ένας εναντίον ενός με τον αντίπαλο. Αλλά η αλήθεια, επίσης, είναι ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει με αυτό το παιχνίδι».

  Για το αν συμφωνεί με το ότι η εικόνα της ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες θυμίζει την εικόνα της πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Μουντιάλ: 

  «Πιστεύω ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι τα έχει πάει καλά. Έχει διατηρήσει μια σταθερή ιδέα. Κάθε φορά όταν μία ομάδα κερδίζει, τα πράγματα φαίνονται πιο θετικά. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά το δικό μας παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, τον οποίο σεβόμαστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

  Για το αν η μεγαλύτερη πρόκληση την Κυριακή είναι να μπορέσει να βγάλει τον Παναθηναϊκό από τον ρυθμό του, κάτι που μετά το 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχε δηλώσει ότι είναι δύσκολο: 

  «Θα δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε για να κάνουμε αυτό που σκεφτόμασταν εκείνη τη στιγμή, που πιστεύω ότι το είχαμε κάνει. Νομίζω ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης, όλες οι ομάδες ήταν διαφορετικές όταν παίξαμε. Σήμερα οι ομάδες έχουν λιγότερη ενέργεια, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών που έχουμε παίξει. Λόγω της πίεσης που υπάρχει, λόγω των διάφορων γεγονότων που προκύπτουν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Οπότε, θα δούμε πως θα το σχεδιάσουμε αυτό το παιχνίδι».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια