ΑΜΚ ύψους 1.65 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο

    Με ένα ποσό ύψους 1.65 εκατ. ευρώ φέρεται πως έκλεισε η τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για το 2020 στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Η τελευταία ΑΜΚ για το 2020 στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκλεισε στις 28 Δεκεμβρίου. Σε αυτήν, όπως και σε προηγούμενες είχε προκηρυχθεί πως θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα πόσο έως και 5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες του συλλόγου.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τελευταία ΑΜΚ στην ΠΑΕ ήταν με μικρότερο ποσό, παρόλο που οι προηγούμενες άγγιζαν το διαθέσιμο «μπάτζετ» (5 εκατ. ευρώ).

    Ως εκ τούτου, προκύπτει κάτι θετικό από την έννοια πως λόγω των χρημάτων που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ από την συμφωνία με τη NOVA, ο σύλλογος είχε αρκετά έσοδα, έτσι ώστε να καλύψει τα έξοδά της.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.