«Αν οι Νάγκετς εγγυηθούν τον 2ο χρόνο στον Βαλαντσιούνας, είμαι σίγουρος ότι θα μείνει»

Πιθανή ανατροπή ενδέχεται να υπάρξει στην υπόθεση του Γιόνας Βαλαντσιούνας, σύμφωνα με ΜΜΕ του Ντένβερ.
Σύμφωνα με τον έμπειρο ρεπόρτερ του Altitude Sports Radio, Βικ Λομπράντι, η ομάδα του Ντένβερ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Λιθουανό σέντερ, βάζοντας φρένο στις φήμες περί συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό.
«Οι Νάγκετς είναι πεπεισμένοι ότι ο Βαλαντσιούνας θα μείνει. Αν του εγγυηθούν και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο 33χρονος σέντερ έχει συμβόλαιο ως το 2026, ωστόσο μόνο ο πρώτος χρόνος είναι εγγυημένος. Αν τελικά εξασφαλίσει και τον δεύτερο, τότε θα λάβει συνολικά πάνω από 20 εκατ. δολάρια, καθιστώντας σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο αποχώρησης.
Τέλος, τονίζεται ότι ο ίδιος ο Βαλαντσιούνας δεν πιέζει να φύγει, αλλά επιθυμεί σταθερότητα μετά από πολλά μπασκετικά «πήγαινε-έλα» και μετακινήσεις. Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, δεν πρόκειται να εμπλακεί εφόσον ο παίκτης παραμείνει δεσμευμένος στο ΝΒΑ.
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Μπούρμπος: Απορρίφθηκε η προσφυγή του από την ΕΠΟ
- Παναθηναϊκός: «Παροξυσμός» με Μπέτις – Πόσα εισιτήρια απομένουν για το Sold Out!
- Παναθηναϊκός: Σε διπλή απολογία από τον αθλητικό δικαστή!
- Ουρμπόνας: «Νομίζω ότι ο Αταμάν πρέπει να τελειώσει…»
- Σε ποια θέση βρίσκεται ο Αλαφούζος στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο







