Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Εσιέν

Η υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν έχει περάσει από σαράντα κύματα και συνεχίζει να περνά, καθώς η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 7 Ιουνίου. 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει μια μικρή ανάσα, καθώς η εκδίκαση της προσφυγής του Μίκαελ Εσιέν πήρε αναβολή για τις 7 Ιουνίου (15:00). Πρόκειται για τα χρήματα που του οφείλονται από τις δόσεις του Απριλίου και του Μαΐου, φτάνοντας περίπου τις 73.000 ευρώ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού του πλήρωσε σήμερα περίπου το ένα τέταρτο του συνολικού ποσού.

Η αναβολή αυτή, όμως, δεν άφησε ευχαριστημένη τη δικηγόρο του Εσιέν, Άσπα Σουλούκου, η οποία είχε προσκομίσει στο δικαστήριο αποδεικτικά έγγραφα για την πληρωμή του Γενς Βέμερ, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πληρώσει και τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή, χωρίς να ζητά χρόνο και αναβολές.

Όπως και να ‘χει, η αναβολή ισχύει και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, προκειμένου να μη βρεθεί σε νέους μπελάδες. Αν εξοφληθούν αυτές οι δύο δόσεις, θα μένουν πια μόνο οι δόσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου, ώστε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο μια για πάντα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »