Ανακαίνιση στη Λεωφόρο!

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο πρόεδρος της ομάδας έχει πάρει την οριστική απόφαση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play offs της Super League η Λεωφόρος θα αρχίσει να αλλάζει.

Ηδη, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον κ. Αλαφούζο και τους συνεργάτες του, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες, αλλά και να συμφωνηθεί ένα χρονοδιάγραμμα, ώστε να μη χρειαστεί “μετακόμιση” στο ΟΑΚΑ ή σε άλλο γήπεδο.
Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο η Περιφέρεια Αττικής συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό του 2016 ένα ποσό 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση του “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Πηγή: Panathinaikos24.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...