Ανακαινίζει τη Λεωφόρο ο Αλαφούζος!

Σταματημό δεν έχουν τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τις μετεγγραφές και την ενίσχυση που έγινε τον φετινό Ιανουάριο, πλέον ο σύλλογος προχωράει και στην ανακατασκευή του γηπέδου του, «Απόστολος Νικολαΐδης». Έτσι, θα πραγματοποιηθεί κι ένα μεγάλο δώρο προς τους φιλάθλους του τριφυλλιού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως έχει ένα πλάνο με μοναδικό στόχο να επανέλθει ο Παναθηναϊκός δυνατός την επόμενη χρονιά. Εκτός από το καλό ρόστερ που οφείλει να έχει για να είναι ανταγωνιστικός, σημαντικό κομμάτι στην ενδυνάμωση του συλλόγου παίζει και το γήπεδο. Η Λεωφόρος χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία είναι ένα αρκετά γερασμένο και παλιό γήπεδο, το οποίο χρειάζεται την ανακατασκευή του για να μπορέσει να πληροί ορισμένες προδιαγραφές.

Να αναφέρουμε ότι το κόστος της ανακατασκευής του γηπέδου θα αγγίξει τα 12 με 15 εκ ευρώ. Επιπλέον στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες του γηπέδου αμέσως μετά το τέλος των play off με μοναδικό στόχο να είναι έτοιμο το γήπεδο τη νέα σεζόν και να μην χρειαστεί να ξεσπιτωθεί η ομάδα. Θετικό στην όλη ιστορία βάση του κόστους που θα υπάρξει είναι ότι το κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής αγγίζει τα 7 εκ ευρώ. Αυτό σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βάλει από την τσέπη του ανάμεσα στα 5 με 8 εκ ευρώ. Φυσικά το ποσό που θα βάλει ο Αλαφούζος μόνο μικρό δεν είναι και με δεδομένο το γεγονός ότι το γήπεδο δεν είναι δικό του. Μάλιστα η εκταμίευση των χρημάτων από το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής θα καθυστερήσει κι έτσι τα έργα θα ξεκινήσουν με τα ίδια κεφάλαια.

thema

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου, το σχέδιο προβλέπει ότι θα χτιστεί ακόμα ένα διάζωμα πάνω από τις δύο κεντρικές θύρες του γηπέδου με σκοπό να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου σε 21.000-22.000 θέσεις. Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν και σουίτες. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι στόχο στον Παναθηναϊκό με την ανακατασκευή του γηπέδου δεν είναι μόνο η αύξηση των θέσεων. Παράλληλα με αυτό, η Λεωφόρος θα γίνει ένα όμορφο και σύγχρονο γήπεδο, το οποίο δεν θα καλύπτει αλλά θα πλησιάζει σε στυλ και απαιτήσεις το γήπεδο που αξίζει και αρμόζει να έχει ο συγκεκριμένος σύλλογος βάση της ιστορίας του.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα έργα που θα κάνουν την Λεωφόρο ένα σύγχρονο και μοντέρνο γήπεδο τα ζητάει αρκετός κόσμος του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την υλοποίηση των θελημάτων προς τον Αντρέα Στραματσόνι με τις οχτώ συνολικά μετεγγραφές (μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός), επιθυμεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να κάνει κι ένα δώρο προς τον κόσμο του τριφυλλιού, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από κάθε ενδεχόμενη μετεγγραφή.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...