Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Κανείς στο κλειστό χωρίς εισιτήριο»

Ανακοίνωση που ζητά από τους οπαδούς της ομάδας να σεβαστούν την προσπάθεια του ανδρικού τμήματος βόλεϊ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Λόγω πρόσφατου συμβάντος όπου οπαδοί μπήκαν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για αγώνα του γυναικείου τμήματος μπάσκετ χωρίς εισιτήρια ο Παναθηναϊκός Α.Ο ζητά όσοι δεν έχουν εισιτήριο για τον επαναληπτικό με τελικό του League Cup με τον Ολυμπιακό να μην πλησιάσουν το κλειστό του Αγίου Θωμά και, κυρίως, να μην επιχειρήσουν να εισβάλλουν σε αυτό.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.
Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε. Καλή μας επιτυχία».