Ανακοίνωση του Απόλλων για τον Διαμαντίδη

Με την σειρά του και ο Απόλλων Πάτρας ευχαρίστησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο μπάσκετ. Διαβάστε την ανακοίνωση του.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ηγέτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Διαμαντίδη για την πολυετή του παρουσία στα Ευρωπαϊκά Ελληνικά γήπεδα του μπάσκετ. 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά από μια γεμάτη διαδρομή πλούσια σε τίτλους και διακρίσεις αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αφήνοντας πλούσια παρακαταθήκη στους συμπαίκτες του αλλά και στους νεότερους αθλητές. 

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την αγωνιστική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια τίμησε και ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη διδάσκοντας παράλληλα ήθος, σεμνότητα και συλλογικό πνεύμα.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει στο άθλημα καθώς η νέα γενιά έχει ανάγκη και χρειάζεται τέτοια αθλητικά πρότυπα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...