Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη σκοποβολή

  Οι «πράσινοι» τοποθετήθηκαν σχετικά με τα όσα διαδραμτίζονται στο χώρο της σκοποβολής και αναρωτιούνται αν όσα συμβαίνουν είναι εις γνώση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος τοποθετείται σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στον χώρο της σκοποβολής.

  Σε συνέχεια της από 11/4/2023 επιστολής μας σχετικά με τη ματαίωση του Πανελλήνιου αγωνίσματος«3×20 Ομαδικό ΝΑ» για την οποία δεν λάβαμε καμία απάντηση, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επανέλθουμε στο θέμα.
  Την Κυριακή 23/4/2023, ήταν προγραμματισμένος ο Πανελλήνιος αγώνας «Αεροβόλου Πιστολιού NΓ Ομαδικό», αναρτημένος επίσημα στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.
  Η ΣΚΟΕ με επίσημο έγγραφο, αναρτημένο στο site της, γνωστοποίησε τις θυρίδες αθλητών των τεσσάρων (4) ομάδων που είχαν δηλώσει συμμετοχή.
  Με μεγάλη μας έκπληξη την ημέρα του αγώνα ενημερωθήκαμε, προφορικά, από στελέχη της ομοσπονδίας ότι ο αγώνας ακυρώνεται (παρανόμως) λόγω μη απαρτίας των ομάδων (υπήρχαν μόνο 3 ομάδες από τις 4 δηλωθείσες).

  Τελικά μετά από έντονες αντιδράσεις παραγόντων, αθλητών, και συνοδών των αθλητών, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.
  Κατόπιν των ανωτέρω θέλουμε να θέσουμε εκ νέου ορισμένα ερωτήματα:
  • Με ποιο σκεπτικό διεξήχθη ο αγώνας από τη στιγμή που 2 εβδομάδες πριν για τους ίδιους ακριβώςλόγους αποφασίσατε να μην διενεργήσετε τον αντίστοιχο αγώνα (3×20 Ομαδικό ΝΑ)
  • Ποιος τελικά αποφασίζει και με ποια κριτήρια λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις
  • Υπήρξε κάποια ακύρωση και αν ναι πότε και με ποιο τρόπο έλαβε γνώση η ομοσπονδία.
  • Τι ενέργειες έκανε η ομοσπονδία για την επίσημη ενημέρωση των εμπλεκόμενων
  ομάδων – σωματείων. 

  Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατακρίνει τη συμπεριφορά σας σε όλους τους τόνους και θα προβεί στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, προασπίζοντας τα συμφέροντα του Ομίλου και των αθλητών του. Είναι απορίας άξιο, αν τα παραπάνω γεγονότα , είναι σε γνώση της ΓΓΑ και του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια