ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχουμε ενημερωθεί από κανέναν για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ»!

  pao bc

  Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση προς εκείνη για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

  Βέβαια πρέπει να τονιστεί ότι σύμφωνα με όσα υπογράφηκαν σήμερα ανάμεσα σε ΠΑΕ, ΑΟ και Δήμο Αθηναίων αναφέρθηκε ότι η «πράσινη» ΚΑΕ θα ενημερωθεί από τον Δήμο μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, αλλά και στα social media σχετικά με την κατασκευή Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ για την ομάδα μας κάπου στον Βοτανικό, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει ενημερωθεί ούτε από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, ούτε από τον Δήμο Αθηναίων, ούτε από κάποιον άλλον για το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη σήμερα, αλλά ούτε και για τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων.

  Επιφυλασσόμαστε για την επίσημη τοποθέτησή μας όταν και αν ενημερωθούμε».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.