Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: «Να επιστρέψουν όλες οι ομάδες στις επιτυχίες με πρόεδρο τον Δ. Γιαννακόπουλο»!

  Την στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εξέφρασαν, μέσω επίσημής τους ανακοίνωσης, οι παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναϊκού.

  Μάλιστα οι παλαίμαχοι αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στην «ιστορική» προσπάθεια που καταβάλει για το γηπεδικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώ τονίζουν ότι συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και εύχονται να επιστρέψουν όλα τα τμήματα του συλλόγου στις παλιές καλές εποχές με πρόεδρο τον ίδιο!

  Αναλυτικά παρακάτω η ανακοίνωση:

  «Το ελάχιστο που οφείλουμε είναι η ηθική στήριξη μας.

  Αμφιβάλει κανείς, ότι δεν πρέπει να είμαστε Αχάριστοι και Αγνώμονες;

  Ας μην ξεχνάμε τις Μαύρες μέρες του Ερασιτέχνη. Η εκτίμηση μας είναι δεδομένη για τον πρόεδρο, που ήταν παρόν στα δύσκολα. Από την απαξίωση τον έφτασε να πάρει στο Βόλεϋ το Σούπερ Καπ και παραλίγο πρωτάθλημα μέσα σε ένα χρόνο.

  Ιστορική η προσπάθεια που καταβάλει για το γήπεδο, για όσους κατοικούμε στην Ιερουσαλήμ.

  Έχοντας ως οικογενειακή παρακαταθήκη το όραμα του ΠΑΥΛΟΥ για ένα ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, κάνει συνεχή αγώνα, προασπίζει τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, που το όνομα του είναι συνυφάσμενο με τον Ελληνικό αθλητισμό.

  Το φυσιολογικό είναι ότι ο ίδιος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα όπως επίσης μερικοί είναι φυσικό να μην γνωρίζουν…

  Απαιτήσεις από τους οπαδούς δε νοούνται, όταν υπάρχει απλή λογική. Εδώ είναι που λέμε, δεν φθάνει που του χρωστάμε μερικοί ζητάνε και το βόδι. Άλλο το επιθυμητό και άλλο το εφικτό…

  Έχουν άραγε μνήμη χρυσόψαρου όσοι πιστεύουν, ότι εάν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχουμε τεράστια προβλήματα (όπως σήμερα η Π.Α.Ε) ή και πολύ χειρότερα ίσως;

  Στο σύλλογο μας, είχαμε ιστορικές προσωπικότητες όπως: Απόστολος Νικολαΐδης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Γεώργιος Βαρδινογιάννης, Αντώνης Ματζαβελάκης, Θόδωρος Αλούπης, Ιωάννης Μαλακατές κ.α.

  Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση. Στηρίζει δυνατά με το χέρι στην καρδιά τον Παναθηναϊκό σε όλες του τις προσπάθειες!!!

  Παρότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο εξωτερικό με έναν Μπερτομέου που δεν δίνει καν τα βασικά στις ομάδες της Ευρωλίγκα…

  Κανείς μας δεν ξεχνάει τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει στο ποδόσφαιρο και ακόμη δεν έχουμε συνέλθει. Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλαθλων είναι στο πλευρό του, έχοντας γνώση και επίγνωση της πραγματικότητας.

  Ευχή όλων μας να επιστρέψουν οι παλιές καλές εποχές σε όλες τις ομάδες μας, με Πρόεδρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

  Θεόδωρος Συνοδινός

  Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών όλων των αθλημάτων.

  π. Γενικός γραμματέας Π.Α.Ο.»

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »