Αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού ο Γόντικας!

  Διοικητικό ρόλο στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος αποτελεί μία από τις ιστορικές μορφές του «τριφυλλιού» στο συγκεκριμένο άθλημα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Δημήτρης Γόντικας επιστρέφει μετά από επτά χρόνια στα Παναθηναϊκά δρώμενα (ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 2011 έως το 2013).

  Η ιστορική μορφή του βόλεϊ του τριφυλλιού αναλαμβάνει αντιπρόεδρος του ΤΑΑ. Συγκεκριμένα, πρόεδρος θα είναι ο Τάκης Μαλακατές ενώ στην τριμελής επιτροπή βρίσκεται ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος. Ο τελευταίος μάλιστα θα αναλάβει και την εκπροσώπηση του «τριφυλλιού» στα διοικητικά όργανα.

  Ο Δημήτρης Γόντικας συνδέεται με χρόνια φιλίας με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και μάλιστα η κίνηση αυτή αποτελεί ιδέα του δεύτερου. Θυμίζουμε ότι αποτελούσαν και… δίδυμο στην ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού παλιότερα, με τον Γόντικα να αγωνίζεται ως κεντρικός και τον Ανδρεόπουλο ως πασαδάρος.

  Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να βοηθήσει σε θέματα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, όπως ας πούμε την εξεύρεση πόρων για να συντηρηθεί το τμήμα. Είναι ένας τεχνοκράτης, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στην πράσινη διοίκηση στην κρίσιμη αυτή καμπή.

  Ο Δημήτρης Γόντικας αποτελεί μία από τις ιστορικές μορφές του βολεϊκού Παναθηναϊκού, καθώς με την πράσινη φανέλα έχει πανηγυρίσει τίτλους και τεράστιες επιτυχίες.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »