Αναμένονται εξελίξεις για το καλό της ομάδας

  Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να κυλήσουν οι επόμενες ημέρες για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι έχουν εντοπιστεί ορισμένα προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι και οι άνθρωποι του προπονητικού τιμ δουλεύουν πάνω σ’ αυτά για να τα βελτιώσουν.

  Εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες όσον αφορά τα μετεγγραφικά του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν ένα συγκεκριμένο διάστημα που κοιτάζουν νοερά την μπασκετική αγορά, ώστε να έχουν έτοιμες λύσεις αν χρειαστεί κάποια αλλαγή στο ρόστερ. Η διοίκηση της ομάδας σίγουρα έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις του τριφυλλιού αλλά και με το ρόστερ του. Έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές που στόχο θα έχουν την αλλαγή της εικόνας στο αγωνιστικό κομμάτι.

  Συγκεκριμένα οι παίκτες που αυτή τη στιγμή έχουν μπει προς εξέταση είναι δύο. Ο λόγος γίνεται για τους Μάρκους Ντένμον και Κένι Γκάμπριελ. Δύο παίκτες που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις αλλά που μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Βέβαια οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εξετάσει όλα τα δεδομένα και συνεχίζουν να το κάνουν με μεγάλη προσοχή. Στόχος δεν είναι να γίνει άμεση αλλαγή κάποιου παίκτη αλλά να ληφθούν σωστές αποφάσεις για το καλό της ομάδας.

  Μάρκους Ντένμον: Ήρθε στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι για να καλύψει τα κενά στη θέση «2». Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είχε παίξει ποτέ για ομάδα της Euroleague και αυτό σήμαινε ότι δεν έχει εμπειρία. Μπορεί να μην έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, ωστόσο στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο «2». Αρχικά διότι η απειρία του Ντένμον, έδωσε στον Παππά την ευκαιρία να βγει μπροστά και να αναδειχθεί και δεύτερον διότι είναι σίγουροι πως ο Ντένμον σε λίγο καιρό θα βρει τα πατήματά του.

  Κένι Γκάμπριελ: Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαφώς διαφορετική από εκείνη του Ντένμον. Για τον Γκάμπριελ που ανανέωσε μέχρι το 2020 με το τριφύλλι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον Αμερικανό PF, καθώς έχει περισσότερες εμπειρίες στην Euroleague από τον Ντένμον. Βέβαια μέχρι τώρα ο «Kenny G» δεν έχει πείσει και δεν είναι απίθανο αν συνεχίσει έτσι να υπάρξει αντικατάσταση με κάποιον άλλον παίκτη.

  Προς το παρόν οι άνθρωποι της ομάδας θα ψάξουν να βρουν λύση χωρίς να πειράξουν το υπάρχον ρόστερ. Ωστόσο αν η κατάσταση μοιάζει με αδιόρθωτη, τότε θα προχωρήσουν σε αλλαγές με απομακρύνσεις και αφίξεις νέων προσώπων. Υπομονή και όλα θα δρομολογηθούν.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »