«Ανανέωση συμβολαίου σε Αϊτόρ και Ιωαννίδη»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο «πράσινο στρατόπεδο» συζητείται έντονα το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου τόσο στον επιθετικό της ομάδας Φώτη Ιωαννίδη, όσο και στον τραυματία, Αϊτόρ.

Διαβάστε παρακάτω τα δύο σχετικά δημοσιεύματα:

Σχετικά με την περίπτωση του Αϊτόρ η «Εφημερίδα των Συντακτών» γράφει:

*-Μπορεί ο Αϊτόρ να παραμένει στη Βαρκελώνη μετά την επέμβαση στο γόνατο του προκειμένου να πραγματοποιήσει το αρχικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση του συμβολαίου του. Οι 2 πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και παρότι βρισκόμαστε ακόμα σε διερευνητικό στάδιο και δεν έχουν πέσει στο τραπέζι συγκεκριμένα νούμερα, είναι δεδομένο ότι ο σοβαρός τραυματισμός του Αϊτόρ δεν θα επηρεάσει τα οικονομικά δεδομένα των συζητήσεων.

Σχετικά με την περίπτωση ανανέωσης του Ιωαννίδη η «SportDay» αναφέρει:

*Ο Ιωαννίδης αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 αντί 100.000 ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης προς τον Λεβαδειακό, με το « τριφύλλι» να τον έχει « καπαρώσει» ουσιαστικά από το 2019. Ο 22χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 θεωρητικά δεν ανήκει στο γκρουπ των παικτών που επείγουν για να συζητήσουν με τη διοίκηση της ομάδας στην επέκταση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, οι « πράσινοι» σκοπεύουν να τον καλέσουν λίαν συντόμους για να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο (τουλάχιστον έως το 2026). Επιβραβεύοντας την εξέλιξη του και τον αναβαθμισμένο ρόλο του στην ομάδα τον τελευταίο έναν χρόνο, με αύξηση των αποδοχών του κόμμα από τη στιγμή που είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους του ρόστερ.