Ανανεώνει ο Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2019 και η συμφωνία αυτή θα επισφραγιστεί μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.

Εδώ και σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε γνωστοποιηθεί το γεγονός ότι ο Ζέκα θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα και θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα, για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Goal», ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέσα στον Ιούλιο και, για να ακριβολογούμε, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ζέκα περιμένει και τις εξελίξεις σχετικά με το ελληνικό διαβατήριο μέσα στο Σεπτέμβριο, ώστε να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...