Ανάρρωσαν πλήρως Ινσούα και Αγιούμπ!

  Ο Μαροκινός άσος ξεπέρασε οριστικά τη θρόμβωση που τον ταλαιπώρησε και είναι πανέτοιμος για την επανένταξη του στο τριφύλλι. Στα θετικά της… καραντίνας και η πλήρης αποθεραπεία του Ινσούα.

  Σε…καλό του βγήκε η περίοδος της καραντίνας του Γιασίν Αγιούμπ, καθώς όλο αυτό το διάστημα ο Μαροκινός ανάρρωσε πλήρως από την φλεβική θρόμβωση που τον ταλαιπωρούσε από τα μέσα Φλεβάρη.

  Πλέον, ο Μαροκινός άσος έχει ξεπεράσει πλήρως το θέμα αυτό αφού ακολούθησε τη σχετική θεραπεία και τέθηκε από την Τετάρτη στη διάθεση του Γιώργου Δώνη σε περίπτωση φυσικά που δοθεί συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα. 

  Τυχερός (εν μέρει) από την όλη κατάσταση, στάθηκε και ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 5 Φεβρουαρίου και κατόπιν έκανε επέμβαση για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα στο γόνατό του. 

  Τρεις μήνες μετά είναι κι αυτός πανέτοιμος για την επιστροφή του και έχει τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »