Αναθέρμανση συζητήσεων μεταξύ Παναθηναϊκού – Μαρσέιγ για Ουναΐ

    Τις τελευταίες μέρες γίνεται μία προσπάθεια να μεταστραφεί το κλίμα μεταξύ του Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ με στόχο την μεταγραφή του Ουναΐ στους «πράσινους».

    Η Μαρσέιγ φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται πιο συγκαταβατική αναφορικά με τη περίπτωση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού και να είναι ανοιχτή να διαπραγματευτεί και σε άλλη βάση από τα 12εκ ακατέβατα που ζητούσε.

    Σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες μέρες άνοιξε ξανά ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ που είχε «παγώσει» εντελώς εδώ και μερικές εβδομάδες.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Athletiko επικαλούμενο πηγές από την Γαλλία το τελευταίο τριήμερο υπήρξαν δύο επαφές των «πράσινων» με τα επιτελική στελέχη της γαλλικής ομάδας με σκοπό να βρεθεί μία διαφορετική «φόρμουλα» απόκτησης του Ουναΐ από τους «πράσινους».

    Από την πλευρά του ο Ουναΐ έχει κρατήσει και αυτός σκληρή στάση απορρίπτοντας ότι πρόταση ήρθε γι’ αυτόν έχοντας ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό, καθώς εκεί ξέρει πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθεί στο ρόστερ της Εθνικής Μαρόκου ενόψει των τελικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην πατρίδα του, αλλά και του Μουντιάλ 2026, όπου θέλει να δώσει το «παρών»

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…