«Ανατροπή δεδομένων για Καρβούνη – Μένει στον Παναθηναϊκό»!

Ο Παναθηναϊκός μέχρι πρότινος «έπεφτε» σε… τοίχο αναφορικά με την περίπτωση του Παύλου Καρβούνη, ωστόσο τα πράγματα φέρεται πως έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sportime», οι δύο πλευρές έχουν αφήσει πλέον πίσω τους όσα τους χώριζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία όμως ήταν διστακτική στο ενδεχόμενο να καλύψει τα τροφεία του. Παράλληλα, το όνομα του παίκτη συνδέθηκε και με ομάδες από την Ελλάδα, ωστόσο όπως επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, στην τελευταία επαφή του εκπροσώπου του παίκτη με το «τριφύλλι» βρέθηκε ένας κώδικας επικοινωνίας.

Ωε εκ τούτου, η υπόθεση πλέον έχει μπει στη τελική ευθεία και εκτός συγκλονιστικής ανατροπής, ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει τον Καρβούνη. Σημειώνεται πως θα υπάρξει ακόμη μία επαφή και δεν αποκλείεται να πέσουν και οι υπογραφές στη συνεχεία. Ο Παύλος είναι αρχηγός της Κ19 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.