Ανατροπή από Βαρούχα: «Κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, λέγοντας πως ο Ευαγγέλου αδίκησε τους «πράσινους».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Διαιτητής ο Ευαγγέλου, στο VAR ο Κουμπαράκης. Ο Πανσερραϊκός ζήτησε παράβαση για τον Σιώπη. Το πόδι πάει δίπλα, δεν πάει για τις τάπες. Δεν είναι κόκκινη κάρτα. Οι παίκτες του ΠΑΟ ζήτησαν παράβαση πέναλτι για χέρι. Ο παίκτης του Πανσερραϊκού χρησιμοποιεί το χέρι για να κοντρολάρει. Ήταν παράβαση-πέναλτι. Ο διαιτητής δεν μπορούσε να το δει, το VAR έπρεπε να παρέμβει.»
Μπόγρης: «Ο Ομπράντοβιτς θα είναι στον Παναθηναϊκό του χρόνου ό,τι και αν συμβεί»
Στη φάση με τον Σιώπη, ο Βαρούχας εξήγησε ότι το τάκλιν δεν έχει στόχο τις τάπες, αλλά γίνεται με το πόδι να κινείται πλάγια. Γι’ αυτό και θεωρεί σωστή τη μη αποβολή, καθώς – σύμφωνα με τον ίδιο – δεν στοιχειοθετείται κόκκινη κάρτα παρά τις διαμαρτυρίες του Πανσερραϊκού.
Η άλλη μεγάλη συζήτηση αφορά τη διεκδίκηση της μπάλας με το χέρι από παίκτη του Πανσερραϊκού μέσα στην περιοχή, σε φάση που ξεσήκωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο καθηγητής διαιτησίας ήταν κατηγορηματικός πως ο αμυντικός «χρησιμοποιεί το χέρι για να κοντρολάρει».
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Αμυντικό πρόβλημα και ήττα στο Μιλάνο
- Στο ΟΑΚΑ Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης! (pics)
- Μπακασέτας: Ο λόγος για τον οποίος ο Μπενίτεθ τον άφησε εκτός ενδεκάδας
- «Πρασίνισε» το Μιλάνο: Βροντερό παρών από τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (pics+vid)
- «Πράσινος» πρωταθλητής Ελλάδας μετά τα 70s






