Ανατροπή εδώ και τώρα της διοίκησης Γκιρτζίκη

  Η συνάντηση, για την οποία πρώτος σας ενημέρωσε οΣΠΟΡ FM 94,6, των Μελισσανίδη, Αλαφούζου και Σαββίδη (που συμμετείχε σε αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης) και στην οποία έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.
  Αυτό που αποφασίσθηκε είναι ο συντονισμός των ενεργειών με όλες τις νόμιμες δυνάμεις που διαθέτουν για την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη.

  Το θέμα έχει περάσει στα χέρια νομικών συμβούλων των τριών ομάδων που εξετάζουν τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν για την άμεση ανατροπή, είτε με προσφυγή στη δικαιοσύνη, είτε μέσω εσωτερικών διεργασιών στην ΕΠΟ (αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν οι ΕΠΣ).

  Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στο τραπέζι πρόταση αποχώρησης από το πρωτάθλημα ενδεχόμενο που απέρριψε η ΑΕΚ.

  Συζητήθηκε διεξοδικά το τι κινήσεις θα γίνουν, για να ασκηθεί πίεση προς τον Κοντονή ώστε να πάρει αποφάσεις σχετικά με την ΕΠΟ.

  Ο συντονισμός των κινήσεων πλέον γίνεται προς την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη και αναμένεται και η κοινή ανακοίνωση.

  Μετά πάντως την εκδήλωση της πρόθεσης του Ιβαν Σαββίδη να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δώσει το παρών στη συνάντηση μεγαλομετόχων που συγκάλεσε ο Γιώργος Μποροβήλος το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης.

  Πηγή: Sport-fm.gr

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.