«Ανατροπή» με Χατζηγιοβάννη!

    Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάννη καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός εξτρέμ θα υπογράψει για τρία ακόμα χρόνια στον Παναθηναϊκό!

    Η υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή απασχόλησε αρκετά την ομάδα τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

    Έτσι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης αποδεικνύει πως θέλει, και με το παραπάνω, να παραμείνει μέλος της ομάδας, παρά το γεγονός ότι μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη πριν από λίγο καιρό (0-1) ο Γιώργος Δώνης δήλωνε στη συνέντευξη τύπου πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο.

    Το διάστημα που ακολούθησε, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης έριξε τις οικονομικές απαιτήσεις του, ζύγισε τα δεδομένα και σκέφτηκε πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να αφήσει τον Παναθηναϊκό. Έτσι, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

    Μόλις ο εκπρόσωπος του παίκτη επιστρέψει από το εξωτερικό, η συμφωνία θα πάρει και επίσημη μορφή με την υπογραφή του νέου συμβολαίου που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές.