Αναβολή για τα επεισόδια στην Καλλιθέα!

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Δεν εκδικάστηκε τελικά η υπόθεση των επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των «αιωνίων αντιπάλων» στον αγώνα στην Καλλιθέα, καθώς η υπόθεση πήρε αναβολή.

Τα γεγονότα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Εθνικό Πειραιώς

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 21/03/2018 αποφάσισε τα παρακάτω:
Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 531 προς το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.
Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 532 προς το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.
Σχετικώς με την κλήσεις σε απολογία υπ.αριθμ. 533 και 535 προς το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ ως προς την πρώτη επιβάλλει στο σωματείο χρηματικό πρόστιμο ύψους 100€ και ως προς την δεύτερη επιβάλλει στο σωματείο πειθαρχική ποινή έγγραφης επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100€.
Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 534 προς το σωματείο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 και την αθλήτριά του ΖΙΩΓΑ Φερονίκη:
1. Επιβάλλει στο σωματείο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
2. Επιβάλλει στην αθλήτρια του σωματείου ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 ΖΙΩΓΑ Φερονίκη την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού της για μια αγωνιστική ημέρα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...