Αναβλήθηκε το ραντεβού Αλαφούζου-Μπακογιάννη!

  Μετάθεση, για μερικές ημέρες, πήρε το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου και του Κώστα Μπακογιάννη με «φόντο» το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού.

  Οι δύο άνδρες ανέβαλλαν τη σημερινή συνάντηση τους λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και έτσι, όπως σας είπαμε παραπάνω, το ραντεβού θα προγραμματιστεί εκ νέου για τις επόμενες ημέρες.

  Τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων, όσο και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ αναμένεται να συζητήσουν σχετικά με το ζήτημα της Διπλή Ανάπλασης και της Λεωφόρου.

  Ο Δήμαρχος Αθηναίων προτίθεται να αναλύσει στον Γιάννη Αλαφούζο όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Διπλή Ανάπλαση και το προκρινόμενο σχέδιο του Δήμου για την ενιαία στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

  Από την άλλη πλευρά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ακούσει όσα του μεταφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης προτίθεται να τον ενημερώσει για το σχέδιο της ολικής ανακατασκευής της Λεωφόρου και για την αξίωσει του να αυξηθεί το κονδύλι της Περιφέρειας σε αυτή την περίπτωση.

  Οι εξελίξεις λοιπόν τις επόμενες μέρες αναμένεται να είναι σημαντικές αναφορικά με το κρίσιμο ζήτημα του γηπέδου του «τριφυλλιού».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »