Ανδρεόπουλος: «Συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άθλο Ορεστιάδας.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα μου και μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και συγχαρητήρια και για τις δύο ομάδες για το βόλεϊ που έπαιξαν. Μακάρι να παίζονταν πάντα αυτό το επίπεδο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν. Ηταν μία πολύ ωραία βραδιά σε γεμάτο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη και την απόδοση.

Έχουμε κάποια κενά που μας κοστίζουν σε σετ αλλά στη στιγμή που είμαστε, είμαστε καλά. Μπράβο σε όλους. Το βόλεϊ χρειάζεται όλες τις υγιείς δυνάμεις. Εχουμε δυνάμεις πολλές και κρυφές δυνάμεις. Η Volley League είναι το καμάρι μας εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρει υψηλής ποιότητας θέαμα και πρέπει να την αναδείξουμε ακόμα περισσότερο όλοι μαζί και ειδικά εσείς οι δημοσιογράφοι.

Φέτος ένα ευρωπαϊκό κύπελλο είναι κοντά σε ελληνικά χέρια και αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να το φουντώσετε και άλλο. Είναι πολύ πιθανό να κατακτηθεί από ελληνική ομάδα. Κάθε ματς στο πρωτάθλημα τα θαυμάζει ο κόσμος. Δώστε μας και άλλη ώθηση».