Ανδρεόπουλος: «Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που έχουμε χτίσει και δεν έχουμε αγοράσει»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-3 σετ.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μου πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ πιεσμένη γιατί δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι το πραγματικό μας πρόσωπο. Αποφασίσαμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που έχουμε χτίσει και δεν έχουμε αγοράσει. Αυτή η ομάδα χτίστηκε βήμα βήμα Για μία μικρή περίοδο που δεν είχαμε αυτά που θέλουμε. Αυτή η ομάδα είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Την έχουμε χτίσει. Ούτε μας χαρίστηκε, ούτε αγοράσαμε τίποτα. Θέλουμε και στη συνέχεια να είμαστε διεκδικητές του τίτλου».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.