Ανδρεόπουλος: «Έχουν αρχίσει οι ομάδες μας να βρίσκουν τον δρόμο τους»

    Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από το Φοίνικα Σύρου, αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα των «πρασίνων» καθώς και τις ερχόμενες ευρωπαϊκές «μάχες» με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup.

    Οι «πράσινοι», οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ερνάντεζ και Κόβαρ, «λύγισαν» από τον Φοίνικα στο νησί της Σύρου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ.

    Μετά το ματς, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην ήττα του «τριφυλλιού», καθώς και στους αγώνες με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup.

    Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

    «Εδώ και τρεις μήνες έχουμε βαρύ πρόγραμμα, δεν το ξεκινάμε τώρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς το έχουμε ξεκινήσει από μέσα Οκτώβρη. Έτσι μας πήγε το πρόγραμμα, με υπερβολικά πολλά ταξίδια, προκρίσεις, δύσκολα παιχνίδια. Αυτό θα πάει μέχρι και τις αρχές Μαίου. Άρα αυτό είναι που πρέπει να παλέψουμε. Σχετικά με τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, αυτό είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει και την ανάπτυξη του αθλήματός μας τα τελευταία χρόνια. Έχουν αρχίσει λοιπόν οι ομάδες μας να βρίσκουν τον δρόμο τους. Και πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει σε έναν ημιτελικό στο συγκεκριμένο Κύπελλο. Για το βόλεϊ είναι πάρα πολύ καλό, εμείς οι δύο ομάδες θα έχουμε τις πιέσεις μας, αλλά εσείς οι απέξω χαρείτε το»