Ανδρεόπουλος στο Prasinoforos.gr: «Να γραφτούμε όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη»!

  Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μίλησε αποκλειστικά στον Νίκο Γιανναρά και το Prasinoforos.gr μετά την την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

  Για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

  «Νιώθω ένα αίσθημα δικαίωσης και ικανοποίησης. Στον Παναθηναϊκό ένα γκρουπ ατόμων είμαστε πολλά χρόνια πλέον και όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό ξανά πρωταθλητή. Έτυχε φέτος να συμβεί αυτό, έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες και θεωρώ πως το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία διαδικασία πολλών ετών».

  Για το τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:

  «Θα ακουστεί κλισέ και τυπικό, το έχω ξαναπεί αλλά η σημερινή χρονιά πρέπει να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης του Ερασιτέχνη για να τον δούμε ξανά πρωταθλητή σ’ όλα τα σπορ. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αυτός που χαίρεται με τις νίκες μας να αγκαλιάσει αυτήν την ομάδα, όχι μόνο το ανδρικό βόλεϊ αλλά και το γυναικείο, το μπάσκετ των γυναικών, το πόλο και όλα τα ομαδικά και ατομικά αθλήματα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι ο καταλληλότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να γραφτούμε όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη. Όπως είπε και ο Σωτήρης, με έναν σχετικά μικρό αριθμό από εκείνους που είναι Παναθηναϊκοί σ’ όλη την Ελλάδα και σ’ όλη την Ευρώπη μπορούμε να καταφέρουμε απίστευτα πράγματα και να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή».

  Που θα ήθελες προσωπικά να αφιερώσεις αυτό το πρωτάθλημα;

  «Στον εαυτό μου».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »