Ανδρεόπουλος στο Prasinoforos.gr: «Αυτό το τμήμα θα καταθέτει πάντα την ψυχή του, με όσα όπλα κι αν διαθέτει»!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr και στον Νίκο Γιανναρά για την σημερινή σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και τόνισε μεταξύ άλλων την ψυχή που πάντοτε καταθέτει η ομάδα του.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ο Ολυμπιακός ξέφυγε στα τελειώματα των δύο πρώτων σετ και για να το ανατρέψει αυτό η ομάδα μου, έβγαλε μία τρομερή ψυχή. Ήταν ανατροπή ψυχής και όχι τόσο αγωνιστικό ή τακτικό. Θέλαμε πολύ μία νίκη με τον Ολυμπιακό φέτος, γιατί τις τρεις προηγούμενες φορές είχαμε χάσει.

Το συγκεκριμένο τμήμα καταθέτει πάντα την ψυχή του. Φέτος είχαμε μία χρονιά πάρα πολύ δύσκολη εντός κι εκτός της ομάδας. Υπήρξαν συνεχόμενα συνδυαστικά γεγονότα που δεν μας άφηναν να παίξουμε όπως το θέλουμε και να το χαρούμε. Αυτό μας έφερε ανασφάλεια, απαισιοδοξία, αλλά ήταν τέτοια η θέλησή μας να διακριθούμε και πάλι, που μας γύρισε μπούμερανγκ.

Ωστόσο, αυτή η ομάδα συνεχίζει και καταθέτει την ψυχή της. Ποτέ δεν θα είμαστε οι μόνοι πρωταθλητές και δεν έχουμε και τις βάσεις για να συμβεί αυτό. Γνωρίζουμε πολύ καλά με τι παλεύουμε εμείς και με τι παλεύουν οι αντίπαλοί μας και δεν εννοώ μόνο τον Ολυμπιακό. Με αυτά τα όπλα που διαθέτουμε εμείς όμως, θα καταθέτουμε πάντοτε την ψυχή μας και αυτό κάναμε ακόμη μία φορά σήμερα»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.