Ανδρεόπουλος στο Prasinoforos.gr: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν στους τελικούς»!

  Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την νίκη – πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε για τους ερχόμενους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

  Η δήλωση του νεαρού ακραίου στον Νίκο Γιανναρά:

  Πόσο σας δυσκόλεψε η σειρά με τον ΠΑΟΚ και πως βλέπεις τους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

  «Είναι πολύ δύσκολο το να παίζεις στο 100% μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας, πράγμα το οποίο φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Στην πρώτη αναμέτρηση είχαμε δύο πρώτα πάρα πολύ καλά σετ και έπειτα τρία πολύ άσχημα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αστάθειας λόγω της αγωνιστικής απραξίας.

  Στα δύο τελευταία παιχνίδια βρήκαμε ξανά τον ρυθμό μας και δείξαμε την διαφορά δυναμικότητας. Φτάσαμε τον στόχο της χρονιάς, είμαστε στους τελικούς και πλέον θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν χωρίς καμία πίεση. Θα είναι μία πολύ δύσκολη σειρά τελικών και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »