Ανδρεόπουλος: «Να μπούμε σε τροχιά πρωταθλητισμού»

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία ενώ τόνισε πως του χρόνου η ομάδα θα μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που η κάθε ομάδα πάλεψε με τα δικά της όπλα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες από ένα τραγικό διαιτητικό λάθος που έδωσε τη νίκη στην Κηφισιά. Πριν ενάμιση χρόνο είχα αναλάβει τον ΠΑΟ για να μην υποβιβαστεί και καταφέραμε με τους συνεργάτες μου, χωρίς να αλλάξει κάτι απο πλευράς διοίκησης, η ομάδα να παλεύει για τρίτη , τέταρτη και πέμπτη θέση.

Είμαστε όμως ΠΑΟ και αυτό δεν μας φτάνει. Έχουμε ξεκινήσει μια συζήτηση με τη διοίκηση που πάει καλά, ώστε του χρόνου να έχουμε περισσότερα όπλα, να μπούμε σε τροχιά πρωταθλητισμού και να μην χρειάζεται να στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό, σε ένα πόντο η σε ένα λάθος σφύριγμα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.