Ανδρεόπουλος: «Ήταν μεγάλο παιχνίδι – Ο τίτλος θα κριθεί στο ΟΑΚΑ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 3-2 στον πρώτο τελικό του League Cup στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ, επισήμανε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο SDNA:

Για τα στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα του και επέστρεφε στο ματς, αλλά και το που κρίθηκε η νίκη: «Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι γιατί δεν είχαμε τα σύνηθες στοιχεία μας που είναι μπλοκ-άμυνα και κόντρα επιθέσεις. Παρ’ όλα αυτά βρήκαμε έναν τρόπο να γυρίσουμε το παιχνίδι κυρίως με το σερβίς μας, και οδηγήσαμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε καλύτερα, δεν δούλεψε η υποδοχή και η επίθεση στο ξεκίνημα του 5ου σετ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη στο τέλος. Ήταν μεγάλο παιχνίδι, όπως αξίζει σε αυτές τις δύο σπουδαίες ομάδες».

Αναφορικά με το αν ο ΠΑΟΚ έχει κάποιο προβάδισμα: «Νομίζω πως η κατάκτηση του τίτλου παραμένει ανοιχτή, έχουν και οι δύο ομάδες τις ίδιες πιθανότητες. Ο τίτλος θα κριθεί στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω πως είναι ένα παιχνίδι με μοιρασμένες πιθανότητες».