Ανδρεόπουλος-Πανταλέων: «Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα ανεπηρέαστοι»!

Ο προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, και ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

Για την χρήση του ΟΑΚΑ ως έδρα στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, τόνισε με νόημα:

«Το άθλημά μας μπαίνει σε ένα γήπεδο που αξίζει να βρίσκεται και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος. Το άθλημα να μπει σε γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ και ελπίζω οι επόμενες ημέρες να αφορούν μόνο το βόλεϊ και όλη η Ελλάδα να το παρακολουθεί. Πάνω απ’ όλα όμως εύχομαι στο τέλος να είμαστε όλοι υγιείς γιατί ξεκινάει σε λίγο καιρό και η επόμενη σεζόν. Όλοι θα αγωνιστούν για τη νίκη και τον τίτλο και αυτό θα κάνει και ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και στο τέλος των αγώνων να είμαστε όλοι υγιείς».

Κλείνοντας για το πόσο τους έχει επηρεάσει η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την προεδρία της διοίκησης του Παναθηναϊκού ΑΟ, εξήγησε:

«Σε όλες τις ομάδες γίνονται διοικητικές διαδικασίες. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε άριστη κατάσταση διοικητικά και οικονομικά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Υπάρχουν εκλογές και θα συνεχίζει να πορεύεται».

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ανδρεόπουλος με την σειρά του εξήγησε:

«Για άλλη μία φορά φαίνεται η ικανότητα των ανθρώπων του βόλεϊ μέσα από μία δύσκολη στιγμή. Μία ακόμα φορά κατάφεραν να παρουσιάσουν το πρόσωπο που χρόνια τώρα παρουσιάζουν και έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Η απόφαση που πήρε η λίγκα ήταν δύσκολη και προβληματίστηκαν αρκετά. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες λόγω της πανδημίας και λόγω χρόνου, όμως ήταν η σωστή απόφαση αυτή που πάρθηκε. Μας έδωσε το δικαίωμα να μπούμε πάλι στο γήπεδο. Από τις επαφές μου βλέπω πως το ενδιαφέρον των αγώνων είναι υψηλό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πολλοί άνθρωποι του βόλεϊ περιμένουν με αγωνία το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Για την αγωνιστική εικόνα των ομάδων ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σημείωσε:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ομάδες δεν θα είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και ως προετοιμασία αλλά και με τις απουσίες που έχουν. Όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και όλος ο αθλητισμός θα στραφεί στο βόλεϊ. Είδαμε και την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, που στην αρχή δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον αλλά ο κόσμος έχει και πάλι το βλέμμα του εκεί. Βλέπω πολύ θετικά την όλη κατάσταση. Προετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για να φτάσουμε στο τρόπαιο. Πέρασα από το ΟΑΚΑ και είδα την κεντρική σάλα και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η εικόνα. Ας προσπαθήσουμε τα γήπεδα που παίζουν να είναι γήπεδα με αξιοπρέπεια. Θα μας δώσει ώθηση».

Τέλος σχετικά με το πόσο τους έχει επηρεάσει η αποχώρηση της διοίκησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη, σχολίασε:

«Η αποχώρηση του προέδρου ήταν ξαφνική και λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση είχαμε τη διαβεβαίωση ότι θα στηρίζει το άθλημά μας. Είναι προσωπική του απόφαση. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε μπει μία τάξη ο σύλλογος και είχαμε βρει τον βηματισμό μας. Με αυτή την έννοια μας στεναχώρησε η απόφαση αυτή, δεν μπορούμε να κρύψουμε την ανησυχία μας αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε ανεπηρέαστοι».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη: