Ανυπομονεί για την εποχή… Αταμάν ο Γιαννακόπουλος (pics)

    Γιαννακόπουλος

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανυπομονεί για την εποχή… Αταμάν στον Παναθηναϊκό κάτι που δείχνει μέσω των δημοσιεύσεων του στα κοινωνικά δίκτυα.

    Η εφετινή καταστροφική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει αποτύχει πλήρως. Χωρίς τίτλο, στο «πάτο» της Ευρωλίγκα και με τον «αιώνιο» αντίπαλο νταμπλούχο και φιναλίστ την Ευρωλίγκα.

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως έχει αφήσει ήδη πίσω του αυτή τη σεζόν και στρέφεται σε αυτή που έρχεται, με την οποία ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με προπονητή του, τον Εργκίν Αταμάν.

    Ο Τούρκος και τυπικά πλέον, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Έφες, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με «σκούπα» 3-0 στη τελική σειρά.

    Αγγελόπουλος: «Το ΣΕΦ περνάει στον Ολυμπιακό»

    Αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού ο «DPG» έσπευσε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του με τον Αταμάν από το παρελθόν, δείχνοντας πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η συνεργασία των δύο πλευρών που θα επαναφέρει τον Παναθηναϊκό διεκδικητή τίτλων και στη κορυφή της Ευρώπης.

    Δείτε τα Instagram Stories του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

    Γιαννακόπουλος
    Γιαννακόπουλος
    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια