Ανυπομονεί για την εποχή… Αταμάν ο Γιαννακόπουλος (pics)

Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανυπομονεί για την εποχή… Αταμάν στον Παναθηναϊκό κάτι που δείχνει μέσω των δημοσιεύσεων του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εφετινή καταστροφική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να έχει αποτύχει πλήρως. Χωρίς τίτλο, στο «πάτο» της Ευρωλίγκα και με τον «αιώνιο» αντίπαλο νταμπλούχο και φιναλίστ την Ευρωλίγκα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως έχει αφήσει ήδη πίσω του αυτή τη σεζόν και στρέφεται σε αυτή που έρχεται, με την οποία ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με προπονητή του, τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος και τυπικά πλέον, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Έφες, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με «σκούπα» 3-0 στη τελική σειρά.

Αγγελόπουλος: «Το ΣΕΦ περνάει στον Ολυμπιακό»

Αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού ο «DPG» έσπευσε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του με τον Αταμάν από το παρελθόν, δείχνοντας πως ανυπομονεί να ξεκινήσει η συνεργασία των δύο πλευρών που θα επαναφέρει τον Παναθηναϊκό διεκδικητή τίτλων και στη κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε τα Instagram Stories του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος
Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».