Ανοίγουν στις 16:00 τα «πράσινα» εκδοτήρια

  Από στιγμή σε στιγμή, ανοίγουν τα «πράσινα» εκδοτήρια, με τα εισιτήρια που απομένουν για το Game 1 με τον Ολυμπιακό (03/06, 19:00) να είναι ελάχιστα.

  Ο «Εξάστερος» υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τον πρώτο τελικό της Basket League 2017-2018 και τα εκδοτήρια στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα είναι ανοιχτά από τις 16:00, ώστε να υπάρξει ευκολότερη εξυπηρέτηση.

  Προς το παρόν, έχουν απομείνει κάποια εισιτήρια, που μπορούν, ακόμα και τώρα, να προμηθευτούν οι φίλοι του «Εξάστερου», αλλά αυτά είναι πολύ λίγα και αναμένεται να κάνουν σύντομα… φτερά.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »