Ανοιχτή γραμμή Γκέρσον-Παναθηναϊκού

  Όπου υπάρχει καπνός λένε ότι υπάρχει και φωτιά, με τον Πίνι Γκέρσον να συνδέεται αυτή τη στιγμή άμεσα με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ο Γκέρσον έχει συζητήσεις με την ομάδα και βάση άλλων πληροφοριών έχει συμφωνήσει ήδη με το σύλλογο(!)

  Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα με τη σειρά για να μην σας μπερδεύουμε κι εσάς που μας διαβάζετε. Αρχικά το σίγουρο μέχρι στιγμής στην όλη ιστορία είναι ότι ο Πίνι Γκέρσον βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τους τελικούς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Επίσης ακόμα ένα δεδομένο στην όλη υπόθεση είναι και η εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

  Αναφορικά με το ρεπορτάζ, όμως ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον συγκεκριμένο προπονητή και έχει υπάρξει μια πρώτη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένα ρεπορτάζ που θέλουν ήδη κλεισμένο τον Πίνι Γκέρσον. Αυτό σημαίνει πως μετά τους τελικούς κι αν ισχύει φυσικά η είδηση, ο «Πίνχας» θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και θα πάρει στον πάγκο τη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη.

  Να αναφέρουμε ότι οι «πράσινοι» στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί και πάλι για τον συγκεκριμένο προπονητή, ωστόσο εκείνες οι φήμες δεν ήταν βάσιμες και δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, καθώς ο Γκέρσον δεν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι να δούμε πάντως πιο αναλυτικά τι θα γίνει, σίγουρα μεγάλο ρόλο στην όλη υπόθεση θα παίξει και ο τεράστιος σεβασμός του Δημήτρη Γιανακόπουλου προς τον πρώην coach του Ολυμπιακού.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »