Ανουάρ: «Ένιωσα την αγάπη των οπαδών από την πρώτη στιγμή. Ελπίζω να επιστρέψω στη Βαγιαδολίδ»!

  Ο μέσος του Παναθηναϊκού ανέφερε σε ισπανικό μέσο ότι ένιωσε ξανά παίκτης στο «τριφύλλι», ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει του χρόνου στη Βαγιαδολίδ.

  Αποσπάσματα της συνέντευξης του Ανουάρ στην ισπανική AS:

  Πως είναι η εμπειρία σου μακριά από την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία;

  «Στην Ελλάδα σίγουρα το επίπεδο δεν είναι αντίστοιχο της Ισπανίας. Όταν σταμάτησαν οι προπονήσεις στην Ισπανία, εδώ συνεχίζαμε να κάνουμε προπόνηση αλλά τώρα σταματήσαμε. Την Κυριακή θα ξεκινούσαμε τα πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ αλλά συναντήσαμε τον γιατρό και τον προπονητή και μας είπε πως θα διακοπούν. Μας έδωσαν εξοπλισμό για να προπονούμαστε στο σπίτι και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε. Είναι σίγουρα δύσκολο σε αυτή την κατάσταση να είσαι μακριά από το σπίτι».

  Εσένα προσωπικά σου δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα γιατί σε σταματάει σε ένα καλό μομέντουμ;

  «Με θυμώνει γιατί στη Βαγιαδολίδ δεν έπαιρνα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ένιωθα ότι χρειάζομαι τα λεπτά και όταν ήρθα εδώ στον Παναθηναϊκό άρχισα να παίζω και να νιώθω παίκτης ξανά. Βρήκαν τον εαυτό μου και ήθελα να συνεχίσω έτσι και στα πλέι οφ όμως δυστυχώς ο χρόνος σταμάτησε».

  Μπορεί αυτή η κατάσταση να σου δημιουργεί πρόβλημα στην κλήση στην εθνική ομάδα;

  «Πέρσι ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είχα βρει χώρο στην ενδεκάδα και ένιωθα σημαντικός. Δεν θέλω τώρα να σκέφτομαι περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα».

  Πως ήταν η προσαρμογή σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  «Από την πρώτη ημέρα το κλαμπ με στήριξε, είμαστε ένα καλό γκρουπ με νέους παίκτες. Ένιωσα την αγάπη των οπαδών από την πρώτη στιγμή. Στην ομάδα μιλούν αγγλικά και έτσι μπορώ να επικοινωνήσω και να καταλάβω όσα μας λένε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Το επίπεδο είναι ψηλό. Η διαφορά σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ότι θα το χαρακτήριζα πιο άμεσα. Σε άλλα παιχνίδια ο προπονητής με έχει χρησιμοποιήσει στη θέση ”8” και σε άλλα στη θέση ”6”».

  Πως και αποφάσισες να φύγεις από τη Βαγιαδολίδ μόλις ανανέωσες;

  «Ανανέωσα και ήθελα να πετύχω στη Βαγιαδολίδ. Έζησα εκεί σπουδαία πράγματα που θέλω να ζήσω ξανά. Δεν έπαιρνα όμως χρόνο συμμετοχής όπως θα ήθελα. Ανανέωσα αλλά ήξερα πως ήθελα να πάω κάπου να νιώσω σημαντικός. Ελπίζω τη νέα σεζόν να επιστρέψω και να βρω μία θέση στην ομάδα».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »