Ανουάρ: «Μπορούμε να ανεβούμε στην κατάταξη»

  Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ανουάρ Τουχάμι, μίλησε στο Ισπανικό μέσο «El Faro de Ceuta για την επιστροφή στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις εξετάσεις που υποβλήθηκε για τον κορονοϊό.

  Aναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν στο δημοσίευμα:

  Η Superleague θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Bundesliga και να συνεχίσει το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό, αν και η Ελληνική Ομοσπονδία συνεχίζει χωρίς να δώσει πάρα πολλές ενδείξεις για το πώς θα επιλυθεί η τρέχουσα σεζόν, αν και οι ομοσπονδίες συμφώνησαν να εγκαταλείψουν το διεθνές «παράθυρο» για τον Ιούνιο (δύο ημερομηνίες ) στα πρωταθλήματα για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο τερματισμός της τρέχουσας σεζόν αποτελεί προτεραιότητα τόσο για την UEFA όσο και για τις εθνικές ομοσπονδίες που δίνουν προτεραιότητα στα εγχώρια τουρνουά.

  Αυτό έγινε και από τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Βαγιαδολίδ ο Ανουάρ Τουχάμι.

  Τόσο οι παίκτες, το τεχνικό όσο και το ιατρικό προσωπικό, τα στελέχη της ομάδας και υπάλληλοι της αθλητικής εγκατάστασης μπορούσαν να προπονηθούν κανονικά στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ως ομάδα αφού είχαν υποβληθεί, την περασμένη Παρασκευή, σε μια δεύτερη δοκιμή τεστ για τον κορονοϊό.

  Ο Anuar, από την ελληνική πρωτεύουσα, διαβεβαίωσε τον El Faro de Ceuta ότι ένιωθε πολύ καλά με την επιστροφή του στις προπονήσεις. “Επιστρέψαμε στις 6 Μαΐου, αφού εξεταστήκαμε τον ιό και ξεκινήσαμε τις προπονήσεις σε μικρές ομάδες, διατηρώντας την απόσταση μας. Μερικές προπονήσεις ακόμα και όσο περνούν οι μέρες οι ομάδες θα γίνονται όλο και μεγαλύτερη”.

  “Επιστρέφουμε στην κανονική προπόνηση και όλοι μαζί στη δράση”, ενώ για το τι έγινε λίγο πριν τη διακοπή είπε: “Πριν από τη διακοπή, βρισκόμουν καλύτερος σε κάθε παιχνίδι και η ομάδα τα πήγε καλά. Ήμασταν (για τον Παναθηναϊκό) τέταρτοι στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να ανεβούμε στην κατάταξη”.

  Όσο για τον τρόπο με τον οποίο η Anuar Tuhami έζησε την καραντίνα είπε: “Κάνοντας προπόνηση στο σπίτι, μιλώντας με την οικογένεια και τους φίλους μέσω βιντεοκλήσεων και στο σπίτι με τη γυναίκα μου παρακολουθώντας πολλές ταινίες και τραπουλόχαρτα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να το κάνουμε πιο ευχάριστο, είχε επίσης το πλεονέκτημα ότι η διαμονή εδώ δεν ήταν υποχρεωτική, καθώς δεν υπάρχουν τόσες περιπτώσεις όπως στην Ισπανία και του επιτράπηκε να βγει για λίγο την ημέρα και να πάρει την ευκαιρία να τρέξει”.

  Η νέα εβδομάδα έφερε περισσότερες αλλαγές για τoν Anuar. Οι παίκτες συνεργάζονται ξανά και οι προπονήσεις, λόγω της πρωινής αφόρητης ζέστης στην Αθήνα, γίνονται το απόγευμα.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »