Ανταλλαγές εγγράφων με Μπόλονι, προσπάθεια να έρθει την Τρίτη στην Αθήνα

Σε φάση οριστικής υλοποίησης της προφορικής συμφωνίας με τον Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τα τελευταία διαδικαστικά έγγραφα. Το γρηγορότερο δυνατόν η άφιξή του στην Αθήνα ενόψει ΟΦΗ.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην τελική φάση υλοποίησης της ήδη υπάρχουσας προφορικής συμφωνίας με τον έμπειρο προπονητή και το μόνο που απομένει είναι η ανταλλαγή των τελευταίων διαδικαστικών εγγράφων επικύρωσης και η άφιξη του Μπόλονι στην Αθήνα που θα επιφέρει την επίσημη ανακοίνωση.

Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι ο Μπόλονι να βρίσκεται στη χώρα μας το γρηγορότερο δυνατόν και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι αυτό θα συμβεί το βράδυ της Τρίτης, αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη πτήση από την Βουδαπέστη, όπου βρίσκεται ο Ρουμάνος προπονητής, για την Αθήνα. 

Από τη στιγμή που θα προλάβει να βρίσκεται στη χώρα μας το βράδυ της Τρίτης ο Μπόλονι τότε θα πραγματοποιήσει την παρθενική του παρουσία στο Κορωπί στην προπόνηση της Τετάρτης, μια και το ματς με τον ΟΦΗ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και ως εκ τούτου όσο το δυνατόν γρηγορότερα τρέξουν οι εξελίξεις τόσο το καλύτερο για το τριφύλλι. 

Πηγή: SDNA.gr