Αντέδρασε ο Μπακογιάννης: «Θα δώσουμε λύση για τον Βοτανικό μέσα στο καλοκαίρι»

Με μία δήλωση που οριοθετεί τις εξελίξεις για τον Βοτανικό, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης πήρε θέση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε σαφές εκ νέου πως η πρόθεση του είναι να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ του Βοτανικού, ωστόσο δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες. Ο ίδιος οριοθέτησε χρονικά τις εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι παρόλο που για τον Παναθηναϊκό η χρονική πίεση είναι πολύ μεγάλη, καθώς σε 3 εβδομάδες λήγει η προθεσμία του Γιαννακόπουλου για την παραμονή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων: 

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού.
Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει…αλλά δεν βλέπει.
Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.
Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.
Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε
».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.