«Αντιλαμβάνεται την αμφισβήτηση ο Γιοβάνοβιτς – Δεν θα αλλάξει νοοτροπία στα 59 του»

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «LiveSport» ο Σέρβος κόουτς αντιλαμβάνεται το σούσουρο που έχει δημιουργηθεί για συγκεκριμένους παίκτες και την επιλογή του να συνεχίζει να τους στηρίζει, αλλά δεν πρόκειται να κάνει κάτι επειδή το λέω ο κόσμος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σταθερός χαρακτήρας και ανέκαθεν δεν επηρεάζονταν από τα λεγόμενα του περίγυρου και με αυτήν την νοοτροπία θα συνεχίσει, δεν πρόκειται να την αλλάξει στα 59. Αυτό έχει και θετικά και αρνητικά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια η ιστορία θα δείξει ποιος έχει δίκαιο όταν γίνει το τελικό ταμείο.

LIVESPORT

«O Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνεται την αμφισβήτηση στις επιλογές του, αλλά δεν σκοπεύει να αναπροσαρμόσει το σχέδιο του. Ο Σέρβος είναι ένας σταθερός χαρακτήρας, ο οποίος επιμένει στις ιδέες του και προχωράει σε αλλαγές μόνο όταν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο. Αυτό ισχύει και στον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Θετικό επειδή ο Γιοβάνοβιτς δεν επηρεάζεται, αρνητικό γιατί καμία φορά είναι αναγκαίο να προλάβει καταστάσεις. Αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει τη νοοτροπία του στα 59 του».