«Αντόνοφ και Ρόντιτς για τη θέση του αριστερού μπακ»!

  Τους Μίλαν Ρόντιτς και Νεμάνια Αντόνοφ «εξετάζει» για τη θέση του αριστερού μπακ ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία!

  Μετά την αποχώρηση του Εμμάνουελ Ινσούα είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση με σκοπό την απόκτηση του αριστερού μπακ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

  Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Σερβικό δημοσίευμα, το «τριφύλλι» έχει έρθει σε επαφή με τις δύο ποδοσφαιριστές, ενώ εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα μέσα του Αυγούστου.

  Όσον αφορά τον Μίλαν Ρόντιτς είναι 29 χρονών και ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο αναμένεται σύντομα να αποδεσμευτεί από την ομάδα του Βελιγραδίου. Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή μόνο αμελητέο δε θεωρείται καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Ζενίτ, Νίζνι και Κρίλια ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΟΦΚ Βελιγραδίου.

  Από την άλλη πλευρά ο Νεμάνια Αντόνοφ είναι 25 χρονών και ανήκει στη Μουσκρόν από το Βέλγιο και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Γκρασχόπερς και Παρτίζαν, ενώ έχει ξεκινήσει και εκείνος τη καριέρα του από την ΟΦΚ Βελιγραδίου.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »