Ανυποχώρητη η Nova για τα πλέι οφ

Δεν αλλάζει στάση η Nova, η οποία δε δέχεται καμία τροποποίηση του προγράμματος των πλέι οφ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής εταιρικής ευθύνης του ομίλου Γρηγόρης Κατσογιάννης.

Αναλυτικότερα, ο κ. Κατσογιάννης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, όπου επεσήμανε πως η Nova δεν προτίθεται να δεχθεί καμία τροποποίηση του προγράμματος των play offs λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και προειδοποίησε για… συνέπειες σε αντίθετο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Φέτος δεν υπήρξε κεντρική χορηγία στη Super League και η Nova ήταν ο αποκλειστικός χρηματοδότης του πρωταθλήματος και ο ρόλος της ήταν πολύ σημαντικός, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους. Υπάρχει μια απόφαση του ΔΣ της Super League την προηγούμενη Πέμπτη που καθόρισε το πρόγραμμα των playoffs και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Με βάση αυτό εμείς κάναμε μια σειρά ενέργειες. Υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις στη συμφωνία της Nova με τη Super League. Αυτό που λέμε και είναι ξεκάθαρο είναι πως ζητάμε να τηρηθεί το πρόγραμμα των playoffs. Εμείς έχουμε οργανώσει την παραγωγή και των έξι αγωνιστικών, έχουμε κάνει την επικοινωνία και περιμένουμε από τον αντισυμβαλλόμενό μας να τηρήσει και να προστατέψει αυτή τη συμφωνία που είχαμε κάνει μόλις πριν από τρεις μέρες».

«Αυτό που είναι σημαντικό για μια επιχείρηση που πουλά η συνδρομητική τηλεόραση, είναι να χτίζεται μια σταθερή μέρα και ώρα μετάδοσης των αγώνων. Μετά από πολλή δουλειά και κόπο έχουμε καταφέρει το πρωτάθλημα να διεξάγεται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό και σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχει η συμφωνία για τα playoffs, που θα γίνονται Τετάρτη και Κυριακή. Ήδη τα playoffs δεν άρχισαν στην ημερομηνία που είχε αρχικά προγραμματιστεί μεταθέτοντας την έναρξή τους για να γίνει πρώτα ο τελικός Κυπέλλου. Ο χρηματοδότης του ποδοσφαίρου θα έχει ζημίες από οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος. Περιμένω, λοιπόν, από τον αντισυμβαλλόμενό μου να με προστατέψει από τέτοια ζημιά. Είμαστε εδώ να δούμε προτάσεις, αλλά με δεδομένο ότι εμείς έχουμε συμφωνήσει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει σύμβαση και υπάρχουν και αντίστοιχες συνέπειες. Δεν έχουμε ακούσει κάποια πρόταση, αλλά όταν αλλάζει κάτι και κάποιος παθαίνει ζημιά από αυτό το κάτι, κάποιος πρέπει να πληρώσει τη ζημιά».

Για τη Nova και αν θα έχει εκπροσώπηση στη συνάντηση που θα έχουν οι ομάδες την Πέμπτη: «Δεν έχουμε προσκληθεί και δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...