Απαιτεί Παπανικολάου ο Σαλέ!

Σε μετωπική σύγκρουση φαίνεται πως οδηγούνται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς οι πράσινοι έχουν καταθέσει προσφορά για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αποτελεί επιθυμία του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έχει διαπιστώσει το υπαρκτό πρόβλημα της ομάδας του στη θέση 3 με τους Πάβλοβιτς και Γιάνκοβιτς να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα, γεγονός που τον οδήγησε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Κώστα Παπανικολάου που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr η πρόταση που έχουν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας στον μάνατζερ του παίκτη, Γιώργο Σφαιρόπουλο, αφορά κλειστό τριετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές και μοναδική οψιόν το ΝΒΑ μετά το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου. Το ερώτημα που γεννάται έχει να κάνει με τα δικαιώματα που ενδεχομένως κρατά η Μπαρτσελόνα για τον παίκτη, η οποία -φέρεται ότι- μπορεί να ματσάρει την όποια προσφορά από άλλη ομάδα.

Για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός και στο ενδεχόμενο αυτό, το γεγονός πως ο ατζέντης του παίκτη είναι αδερφός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο.

Πέρα από την περίπτωση Παπανικολάου όμως, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση για φθηνό αλλά και ικανό περιφερειακό.

Πηγή: Contra.gr