Απαίτησε νίκες άμεσα ο Μπόλονι

    Ξεκάθαρος ήταν ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, από τους οποίους απαίτησε νίκες άμεσα.

    Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι κατέστησε σαφές στους παίκτες και στους νέους συνεργάτες του, πως επιθυμεί άμεσα αποτελέσματα από την ομάδα. Όπως επεσήμανε, δεν θα υπάρξει περίοδο χάριτος για κανέναν, καθώς το «τριφύλλι» έχει χάσει ήδη πολύτιμο έδαφος που πρέπει να αναπληρώσει.

    Ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στις 13:00 επίσημα και όπως είναι λογικό θα μιλήσει για την φιλοσοφία του, αλλά και για τις μεταγραφές. Υπενθυμίζουμε πως η προθεσμία για απόκτηση ελεύθερου παίκτη λήγει αυτή τη Παρασκευή, συνεπώς όσο υπάρχει χρόνος, δεν αποκλείεται κάποια μεταγραφή.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.