Απάντηση της πράσινης ΚΑΕ στις δηλώσεις Αγγελόπουλου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την πλευρά της πήρε θέση και απάντησε στις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Η δήλωση του κ. Αγγελόπουλου: «Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει κατά μέσο όρο στα τρία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι έχει πει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ;».

Η απάντηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Εμείς στον Παναθηναϊκό μαθαίνουμε τους αθλητές μας να παίζουν μπάσκετ και να μην μιλούν για τίποτε άλλο. Η δουλειά τους είναι να αγωνίζονται και να ασχολούνται μόνο με αυτό».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...